Actualitat

17.01.19. FC Barcelona - Levante

Sala Polivalent Ajuntament. 21:30. Copa del Rei. Vuitens. Tornada.

20.01.19. FC Barcelona - Leganés

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 20.

27.01.19. Girona - FC Barcelona

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 21.

Uneix-te

Vols fer-te soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina?
Entra i informa't!

Inauguració i 5è aniversari de la Penya

10 maig 2009. Collsuspina

Tornar a les activitats

Onze penyes van acompanyar a la de Collsuspina en la seva posada de llarg

Collsuspina, preciosa localitat del Moianès, es va engalanar de blaugrana per celebrar la inauguració oficial de la seva penya barcelonista... cinc anys i mig després de la seva inauguració

Un partit entre un equip aleví de l'Escola del FC Barcelona y una selecció comarcal va obrir el programa. Van guanyar els primers per 4-2. Llavors hi va haver recepció a l'Ajuntament i cercavila pel poble, animada pels Gengantons i Grallers.

L'acte central, el dinar de germanor, es va dur a terme en el Local Social, el centre cívic de Collsuspina. Van assistir més de vuitanta comensals. Es va iniciar amb els parlaments del president de la penya, Josep Petitbò, al que van seguir els del directiu de la Comissió Social y representant del club, Marc Carrasco i el alcalde Josep Maria Girvent, que van intercanviar obsequis. Van compartir taula presidencial amb el delegat del CCP en la zona, Xavier Canudas i Joan Casals, L'Avi Barça.

Hi va haver representants d'11 penyes: Campdevànol, Camprodon, Castellterçol, Centelles, Montesquiu, Plana de Vic, Sant Boi de Lluçanès, Taradell, Tona, Torelló i Vall de Ribes que van viure una simpàtica celebració. No van faltar els regals de SPORT.

Crònica traduïda del diari SPORT (14.05.2009)

Accedir a l'àlbum fotogràfic de l'activitat

Inauguració i 5è aniversari de la Penya