Actualitat

24.11.18. At. Madrid - FC Barcelona

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 13. Hi haurà servei d'entrepans.

28.11.18. PSV Eindhoven - FC Barcelona

Sala Polivalent Ajuntament. 21:00. Champions League. Fase de grups.

02.12.18. FC Barcelona - Vila-real

Sala Polivalent Ajuntament. 18:30. Lliga. Jornada 14.

Uneix-te

Vols fer-te soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina?
Entra i informa't!

XL Trofeu Joan Gamper

24 agost 2005. Camp Nou

Tornar a les activitats

El Trofeu Joan Gamper 2005 va anar d'allò més bé. Vàrem començar amb certes dificultats ja que gràcies a persones d'altres penyes ens vàrem enterar que hi havia una manifestació i a causa d'aquesta hi van haver alguns autocars de penyes que van arribar molt tard. Nosaltres, ben informats, vàrem agafar un camí alternatiu i vàrem arribar puntuals.

L'espectacle que es dóna el Gamper és fabulós: llums, petards, cuets, etc., un gran ambient i una gran animació, especialment pels més menuts. La gent estava molt animada i sobretot quan vam veure que el lloc on teniem les localitats era molt aprop del camp de futbol, és a dir, que podíem veure molt bé els jugadors.

El partit el vàrem empatar i als penals vàrem perdre el nostre trofeu, però va quedar clara una cosa: tenim un gran equip que ens donarà moltes alegries... sempre i quan, els àrbitres facin la seva feina mitjanament correcta, tot el contrari del que va voler ser protagonista i, per sort, no ho va aconseguir: Rodríguez Santiago, l'àrbitre del partit. També vàrem poder veure a la nova perla de la pedrera, un crack que pot substituir tranquilament al megacrack Ronaldinho. Aquesta perla és Leo Messi... "recuerda mi nombre".

Accedir a l'àlbum fotogràfic de l'activitat

XL Trofeu Joan Gamper