Actualitat

17.01.19. FC Barcelona - Levante

Sala Polivalent Ajuntament. 21:30. Copa del Rei. Vuitens. Tornada.

20.01.19. FC Barcelona - Leganés

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 20.

27.01.19. Girona - FC Barcelona

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 21.

Uneix-te

Vols fer-te soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina?
Entra i informa't!

Inauguració de l'escut al Camp Nou

15 octubre 2011. Camp Nou

Tornar a les activitats

Les penyes L'Urpa i Collsuspina ja tenen la seva placa a la façana del Gol Nord de l'Estadi.

La barcelonina Penya Barcelonista L'Urpa i l'osonenca Penya Barcelonista Collsuspina van inaugurar dissabte passat la seva placa al Gol Nord de l'Estadi.

Daniel Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, va ser l'encarregat de fer els honors de descobrir l'escut de la Penya Barcelonista Collsuspina, juntament amb el seu president Josep Petitbò, a la porta 105 de l'Estadi. Entre els més de 20 assistents a la inauguració, també hi era el delegat del Consell Consultiu de Penyes per Osona i Ripollès, Francesc Xavier Canudas.

En segon lloc va ser la Penya Barcelonista l'Urpa la que va descobrir la seva placa a la porta 104. La directiva de la Comissió de Penyes, Elvira Pou, i el president de la penya, Jaume Capdevila, van fer els honors davant de les vint-i-cinc persones que van voler acompanyar la penya en aquest moment tan emblemàtic. El delegat del Consell Consultiu per Barcelona Occidental, Salvador Balsells, també els va voler acompanyar. Tampoc hi va faltar Jordi Abellán, delegat per Anoia, Penedès i Garraf, zona a la qual va pertànyer la penya quan estaven domiciliats a la població de Santa Margarida de Montbui, abans de traslladar-se al barri de Sants de Barcelona.

En finalitzar els esdeveniments, tots van poder gaudir, un cop més, d'una gran victòria del primer equip del FC Barcelona.

Informació extreta de FCBarcelona.cat

Accedir a l'àlbum fotogràfic de l'activitat

Inauguració de l'escut al Camp Nou