Actualitat

17.01.19. FC Barcelona - Levante

Sala Polivalent Ajuntament. 21:30. Copa del Rei. Vuitens. Tornada.

20.01.19. FC Barcelona - Leganés

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 20.

27.01.19. Girona - FC Barcelona

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 21.

Uneix-te

Vols fer-te soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina?
Entra i informa't!

Real Madrid - FC Barcelona

19 novembre 2005. Cafè del Poble

Tornar a les activitats

Quin partidàs!! El nostre Barça va passar per sobre del Real Madrid amb totes les seves figures (Ronaldo, Raúl, Beckham, Zidane, etc.).

El partit va començar molt bé: dominant i sense deixar que el Madrid toqués la pilota. Pràcticament tots els barcelonistes que estàvem al Cafè del Poble no vàrem passar nervis (bé... només els nervis típics d'un partit d'aquest nivell). El vespre va començar amb el gol d'Eto'o (suposem que recordant les paraules de Ronaldo de dies anteriors en què va dir: "Cadascú té el que es mereix", fent referència al demanar-li si la gent maltractaria verbalment a Eto'o a causa del merder que va provocar aquest a la celebració del campionat de Lliga). Després, a la segona part, un altre festival tot acabant amb el resultat de 0 a 3, amb un gran espectacle del Ronaldinho.

Resumint, un gran espectacle d'un grandíssim equip, amb molt de futur, i nosaltres, els barcelonistes que estàvem al Cafè del Poble, amb un mocador a les mans eixugant-nos la baba que ens va fer caure el festival de futbol mostrat pel Barça. Gràcies Barça per ensenyar-nos com es juga a futbol!!!

Per acabar, volem agraïr al Jonathan que realitzés totes les fotografies que tenim a aquesta web d'aquest partit. Gràcies per estar atent a moments concrets del partit, com a la realització de fotografies quan el Barça va marcar els gols. Entenem que qualsevol persona es deixés emportar per l'eufòria i no pensés en realitzar la feina que se li va encarregar, que era la de fer grans fotos d'un gran dia. Gràcies Jonathan per la teva eficiència!

Accedir a l'àlbum fotogràfic de l'activitat

Real Madrid - FC Barcelona