Actualitat

17.01.19. FC Barcelona - Levante

Sala Polivalent Ajuntament. 21:30. Copa del Rei. Vuitens. Tornada.

20.01.19. FC Barcelona - Leganés

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 20.

27.01.19. Girona - FC Barcelona

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 21.

Uneix-te

Vols fer-te soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina?
Entra i informa't!

Visita a les instal·lacions del FC Barcelona i a Montserrat

30 juliol 2006. Camp Nou i Montserrat

Tornar a les activitats

L'acte per finalitzar la gran temporada 2005-06 va ser una excursió al Camp Nou, per visitar les instal.lacions i el museu, i després, arribar-se a Montserrat per dinar-hi.

El dia ens va acompanyar molt ja que va fer una calor considerable. A primera hora del matí, ens vàrem dirigir a Barcelona on, després d'esmorzar, vam fer un tour per les instal.lacions del FC Barcelona. Aquesta visita ens va portar pels llocs més emblemàtics de l'estadi i vàrem poder veure els accessos per on passen els jugadors per entrar al camp de futbol, les banquetes, el local on els de TV3 van el programa avantmatx, la petita hermita que hi ha al camp nou presidida per La Moreneta, la llotja, etc. fins i tot vàrem poder accedir als llocs de comentarista on els periodistes radien els partits.

Després de la visita de les instal.lacions, vàrem accedir al Museu, on vam poder gaudir de la nova Copa d'Europa, i la Botiga.

Al migdia ens vàrem dirigir cap a Montserrat. Un cop vam arribar-hi, vàrem anar a dinar i després tothom va poder anar a visitar La Moreneta.

Finalment, després de la visita a Montserrat, ens vàrem dirigir cap a Collsuspina per donar per finalitzada l'excursió.

Des de la Junta us volem agraïr la participació als que varen poder venir i també volem animar a les persones que no van venir a participar en els actes que realitzi la nostra penya, la Penya Barcelonista de Collsuspina.

Moltes gràcies!

Accedir a l'àlbum fotogràfic de l'activitat

Visita a les instal·lacions del FC Barcelona i a Montserrat