Actualitat

17.01.19. FC Barcelona - Levante

Sala Polivalent Ajuntament. 21:30. Copa del Rei. Vuitens. Tornada.

20.01.19. FC Barcelona - Leganés

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 20.

27.01.19. Girona - FC Barcelona

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 21.

Uneix-te

Vols fer-te soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina?
Entra i informa't!

FC Barcelona - Ath. Bilbao

12 març 2005. Camp Nou

Tornar a les activitats

Vàrem marxar de Collsuspina 30 persones, tots expectants per a veure com podia anar la primera sortida oficial en un partit de Lliga.

La tarda prometia: un bon rival, molts aficionats i sobretot molta il·lusió per anar a veure el Barça tots junts, tota la colla.

Es va arribar aviat, això va facilitar que tothom pugués anar a passejar per les instal·lacions, sobretot per l'espectacular botiga que té el FC Barcelona.

El nostre president de la Penya va anar a votar ja que el mateix dia es celebraven les eleccions per triar el nostre representant de zona. El guanyador va ser en Francesc Xavier Canudas... Des de la Junta li donem l'enhorabona!

Va arribar l'hora del partit: bon partit on el Barça va demostrar la seva superioritat davant d'un rival, l'Athètic de Bilbao, que va sortir amb massa por. Al final, 2 a 0 a favor del nostre equip i... cap a casa!

Volem agraïr a tothom que va venir el seu interès perquè la Penya vagi endavant, amb aquesta participació, ens animem a fer-ho cada vegada millor.

També aprofitem per donar les gràcies a tots els aficionats que s'han interessat per les activitats, encara escasses, que fem i sobretot, per la gran afició al nostre club, el FC Barcelona.

Accedir a l'àlbum fotogràfic de l'activitat

FC Barcelona - Ath. Bilbao