Actualitat

17.01.19. FC Barcelona - Levante

Sala Polivalent Ajuntament. 21:30. Copa del Rei. Vuitens. Tornada.

20.01.19. FC Barcelona - Leganés

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 20.

27.01.19. Girona - FC Barcelona

Sala Polivalent Ajuntament. 20:45. Lliga. Jornada 21.

Uneix-te

Vols fer-te soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina?
Entra i informa't!

Vols ser soci de la PB Collsuspina?

Si vols ser soci de la Penya Barcelonista de Collsuspina només has d'omplir el formulari que apareix a la part inferior d'aquesta pàgina. Necessitem créixer com a Penya Barcelonista i gràcies a la teva col·laboració aconseguirem consolidar-la.

Qui pot ser soci? Tothom. No hi ha cap tipus de limitació, no cal tenir una edat mínima ni viure a Collsuspina. Els requisits mínims que aconsellem que tingui el futur penyista són molt simples: identificar-se amb el Barça i amb la Penya. Molt fàcil, no?

Quant val fer-se soci? Només 15 euros tota la temporada.

Quins avantatges té el soci? Com hem dit, la Penya s'ha de consolidar per tal de poder oferir tot tipus d'avantatges als socis. Al ser una Penya Barcelonista acabada de fer, no podem oferir tots els avantatges que ens agradaria, però esperem que amb el temps puguem aconseguir la consolidació necessària per poder agrair a tots els socis la seva fidelitat amb tot tipus de beneficis. Actualment només per inscriure's com a penyista fem entrega de 2 regals simbòlics (pin i bandereta del FC Barcelona) i els estatuts, a més de descomptes dels viatges als partits, possibles sortejos, ...

Us convidem a fer-vos socis i participar, amb il·lusió, de la Penya Barcelonista Collsuspina. Esperem que ens ho passem tots molt bé i, sobretot, que ens doneu idees per, si és possible, poder-les fer realitat.

Apunta't i... Força Barça!!!

Per fer-te soci és tant senzill com baixar-te el formulari d'ALTA DE SOCI i omplir-lo. Un cop omplert el formulari s'ha de donar al Josep Petitbò, a la Josep Carrillo (tresorer), al Miquel Carrillo (secretari) o fer-ho arribar a: PB COLLSUSPINA. Major, 29. 08178 - Collsuspina.